Spoorstraat 26

4849 AT Dorst

€ 187.500 K.K.
< Naar lijstweergave Neem contact op >

Kenmerken

Prijs€ 187.500 K.K.
AanvaardingIn overleg
Bouwjaar1926
Woonoppervlakte90 m2
Perceeloppervlakte1600 m2
Kamers6
Slaapkamers5
Badkamers1
LocatieBekijk kaart
Op steenworp afstand van een zeer uitgestrekt bos- en natuurgebied een vrijstaande woning met ‘Franse’ kap op een riant perceel gelegen.
Het betreft een opknapobject/ renovatieobject, de woning verkeert in slechte staat van onderhoud en tevens willen wij u wijzen op het feit dat de woning aan een spoorweg is gelegen. Het object is gelegen in de nabijheid van het centrum, op ca. 6 km van het centrum van Breda en nabij Oosterhout en Tilburg. Tevens gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Voor mogelijkheden met betrekking tot het perceel verwijzen wij u naar de Gemeente Oosterhout (www.oosterhout.nl) en naar de internetpagina www.ruimtelijkeplannen.nl Hierop kunt u de inhoud van het bestemmingsplan vinden. Indien er een wens is om het perceel te splitsen, dient er een principe-verzoek te worden ingediend richting het college van burgemeester en wethouders.

Boswachterij Dorst is de naam van een uitgestrekt bosgebied dat zich bevindt tussen Rijen, Oosterhout, Teteringen en Dorst. Het meet 1.117 ha en is eigendom van Staatsbosbeheer.
Het gebied bestaat voornamelijk uit grove dennenbos dat in het begin van de 19e eeuw op heidegebied is aangeplant. Dit gebied stond bekend als Seterse Heide. Omstreeks 1850 werd veel bos weer gekapt, omdat het gebied als militair oefenterrein in gebruik werd genomen. Er ontstonden zandverstuivingen, en de nabijgelegen buurtschap Seters moest zelfs met een eikenhakhoutwal tegen het oprukkende zand worden beschermd. In 1899 kreeg Staatsbosbeheer het gebied in bezit. Het werd opnieuw beplant en de militairen vertrokken naar elders.

Bezichtiging en/of brochure aanvragen

Naam:
Telefoonnummer:
Email adres:
Aanvraag: Aanvragen van brochure
Maken afspraak bezichtiging
Vraag:
Thijssen & Kalkman Makelaars - Taxateurs

Gratis waardebepaling

Vraag nu een gratis waardebepaling van uw pand.

Actilus Webdesign - Breda