Dreef 39 bus 6

2328 Meersel Dreef

€ 685.000 K.K.
< Naar lijstweergave Neem contact op >

Kenmerken

Prijs€ 685.000 K.K.
Bouwjaar2001
Woonoppervlakte232 m2
Inhoud687 m3
Perceeloppervlakte m2
Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
LocatieBekijk kaart
In het “Bourgondische Meersel-Dreef” op steenworp afstand van de Nederlandse grens gelegen een prachtig, luxe afgewerkt penthouse (voorzien van alle comfort, waaronder 3 ruime slaapkamers, 3 badkamers, meerdere dakterrassen en 2 parkeerplaatsen in het afgesloten souterrain welke middels een elektrisch bedienbare poort toegankelijk is). Het appartement is gesitueerd op de bovenste woonlaag van het in 2001 gebouwde, moderne complex “Trianon” met haar schitterende gemeenschappelijke binnentuin welke is gelegen op het zonnige zuidwesten. De diverse voorzieningen in de nabijheid zijn erg praktisch doch de natuurliefhebber kan zijn hart hier ook ophalen, de landerijen en rivier de Mark, welke door de omgeving glooit, zijn eveneens op korte afstand gelegen. Het centrum van Breda, Hoogstraten evenals het gezellige centrum van Ulvenhout zijn op circa 10 autominuten. Meersel-Dreef heeft diverse horeca gelegenheden en is voorzien van een supermarktje en diverse andere zaken welke op loopafstand van het appartement liggen en ook op zondag geopend zijn.
Bouwjaar : 2001
Woonoppervlakte : ca. 232 m2
Inhoud : ca. 670 m3
Gebouw gebonden buitenruimte : ca. 60 m2
Isolatie : optimaal geïsoleerd
Verwarming : middels vloerverwarming /    heath pumpsysteem
Aanvaarding : in overleg
Bijdragen VVE : ca. € 600,- per maand.
Vanuit de gezamenlijke entree is er toegang middels een trapopgang of middels een lift welke direct uitkomt bij de ingang van het penthouse. De hal is voorzien van de videofoon- en intercom en twee vaste kasten waar onder andere de cv- en warmwater installatie geplaatst zijn. Vanuit een kleine hal, waarop de trap en lift uitkomen, is er middels een beveiligde deur toegang tot de zeer ruime gecombineerde dining, living en aparte keuken ruimte van het penthouse. Middels schuifdeuren is er toegang tot een drietal terrassen, waarvan één op het zuiden is gelegen en 20m2 groot is. Met uitzondering van de badkamers bestaat de vloerafwerking van het gehele penthouse uit vinyl stroken parket. De living beschikt over een smal terras  over een lengte van 8 meter op het westen. Rechts is een raampartij die uitzicht geeft op de prachtige omgeving met het riviertje De Mark op de achtergrond.In de achterwand is een gasaansluiting voorzien voor een eventuele gas-open-haard.  Dining met aansluitend terras. Keuken: De zeer ruime keuken met kookeiland en doorlopend verhoog blad is in een prachtige witte kleurstelling uitgevoerd. Vanuit de keukenruimte is er direct toegang tot een terras op het westen en zuiden (links op de foto). De keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur :Koel/ vries combinatie vaatwasser afzuigkap oven magnetron. Het appartement beschikt verder over 3 slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een toilet, wastafel combinatie en douche. Tevens zijn de kamers voorzien van een airconditioning en een heath pump stysteem. Main bedroom gedeelte is ruim 70 m2. Deze zeer ruime kamer is onderverdeeld in een slaapkamer, dressing, badkamer en biedt toegang tot een terras op het westen. De badkamer is voorzien van een toilet, bidet, dubbele wastafel combinatie, zeer ruime douche en een bad. Algemeen :
In de parkeerkelder zijn 2 parkeerplaatsen behorende bij het appartement alsmede een berging en een gezamenlijke fietsenberging. De parkeerkelder is toegankelijk middels een elektrische sectionaal poort.
Het appartementencomplex omvat 14 luxueuze appartementen, een atelier en een parkeergarage met parkeerplaatsen en bergingen.
Op het perceel van circa 3.825 m² is ca. 1.200 m² bebouwd en op de overige grond zijn tuinen en terrassen aangelegd.Tijdens de bouw van het complex zijn hoogwaardige kwaliteitsmaterialen gebruikt zowel intern als extern. Voor het appartement Dreef 39 bus 6 geldt dat het volledig van buiten- en binnen kant is aangepast en gerenoveerd, zeer praktisch is ingedeeld en vrijwel niets als ‘standaard’ te bestempelen is. Deze aanpassingen zijn sinds eind januari opgeleverd.Naast het appartementsgebouw is een bushalte aanwezig met een busverbinding zowel richting Hoogstraten als richting Breda.Het dorpje Meersel - Dreef  is bijna niet te vinden op de kaart van België, het is het absoluut noordelijkste dorpje van Vlaanderen (België), deeldorp van de Gemeente Hoogstraten in de provincie Antwerpen. Meersel- Dreef is een grensdorpje waarbij de grens met Nederland ongemerkt wordt overschreden in het plaatsje Galder NL, en ligt aan de rivier " De Mark"  die ontspringt in Merksplas B. en bij Dintelsas NL in het Hollands diep eindigt.In het wonen ca 1000 mensen verdeeld in ca 40 % Belgen en 60% buitenlanders waarvan de meeste uit Nederland.Uiteraard is het dorp, naar goed Belgisch gebruik, weer verdeeld in " gebuurten" GEITENEINDE -  MOLENEINDE -MIDDENDREEF - HEIEINDE en MEERSEL.Bij festiviteiten of  droeve gebeurtenissen zorgt het gebuurt voor een passende invulling.Ook is Meersel - Dreef goed vertegenwoordigd in de Gemeenteraad  en diverse adviesraden van de gemeente Hoogstraten.Er zijn diverse verenigingen en clubs actief w.o. :** Katholieke Landelijke Jeugd.** Motorclub  " Op Dreef "  ** Wielerclub " De Dreefse Trappers"** Fanfare " voor Eer en Deugd"                        ** De Vendeliers** Kath. Bond Gepensioneerden ** Karabijnschutterij "St Antonius" De mooiste fietsroute in het zuiden van Nederland  loopt van Breda langs de rivier de Mark naar Hoogstraten. Ook voor de inwendige mens zijn er de nodige “uitspanningen” en gelegenheden.  

Bezichtiging en/of brochure aanvragen

Naam:
Telefoonnummer:
Email adres:
Aanvraag: Aanvragen van brochure
Maken afspraak bezichtiging
Vraag:
Thijssen & Kalkman Makelaars - Taxateurs

Gratis waardebepaling

Vraag nu een gratis waardebepaling van uw pand.

Actilus Webdesign - Breda